duminică, 29 noiembrie 2009

E zarva mare la piata gandurilor noastre fiindca se vand doar sentimente fara eticheta de valabilitate, multe din ele expirate si de aceea voi depune o plangere Destinului pentru a-l amenda pe Creatorul de moda sentimentala al acestei lumi care a produs sentimente ce se nasc si mor in desertaciune, ochi care se cauta intreaga viata fara sa se regaseasca, cuvinte care se pierd in praful clipelor duse de vantul desertaciunii si multe alte neajunsuri ale acestei marfi cu nume de viata depozitata in conditii mizere pe taraba insalubra a unei Clipe de durere, ce vrea un pret mult prea mare spre a fi cedata altei Clipe de fericire." - Sorin Cerin

miercuri, 18 noiembrie 2009

Te-as intelege din priviri...


Te-aş înţelege din priviri, chiar de mi-ai spune poveşti
Şi ar ploua şi-ar ninge cu tot ce-ţi doreşti, de n-aş avea amintiri
Le-aş aduna în jurul tău şi te-aş lăsa să visezi
Şi m-aş întoarce într-o zi când nu mai crezi, dacă-aş putea să-ţi fac rău
Te-aş duce’ntru-un buchet de fân şi paie aş număra
Şi te-aş privi până s-ar desprimăvara dac’aş putea să ramân
Te-aş desena pe fruntea mea şi n-aş mai merge pe jos
Te-aş înrăma în şapte frunze de abanos de n-ar cădea nicio stea.
Te-aş înţelege din priviri, chiar de mi-ai spune poveşti
Şi ar ploua şi-ar ninge cu tot ce-ţi doreşti, de n-aş avea amintiri
M-aş bucura să mă iubeşti cât ţine-al vieţii fuior,
ti-aş construi o casă cu pridvor de-aş şti măcar cine eşti
De-aş şti măcar cine eştï...

Versuri: Eugen Avram

marți, 17 noiembrie 2009

17/11/09

"Nu cunoastem decât ceea ce îmblânzim, zise vulpea. Oamenii nu mai au timp să cunoască nimic. Cumpără lucruri de-a gata, de la negutători. Cum însă nu există negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Dacă vrei să ai un prieten îmblânzeste-mă."

Antoine de Saint-Exupery - Le Petit Prince

duminică, 15 noiembrie 2009

15/11/09

"There are two things to aim at in life; first to get what you want, and after that to enjoy it. Only the wisest of mankind has achieved the second."
Logan Pearsall Smith

luni, 9 noiembrie 2009

"Mai bine să te consumi, decât să rugineşti." Denis Diderot

vineri, 6 noiembrie 2009

Azi ,dar maine...

Azi am plans. Azi am fost trista. Azi a plouat....si azi a nins...
Dar maine este o alta zi...


MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com

today.

Da,sunt mult prea pesimista uneori. Alteori mult prea exagerata. Dau dintr-o extrema in alta. Ma sperii repede ...de un caine, de un vaccin, de o dezamagire, de a pierde pe cineva, de a fi ranita, de multe. Nu reusesc sa ma concentrez intotdeauna pe ceea ce este prioritar in viatza, nu reusesc sa ating toate deadline-urile. Foarte rar plec de acasa fara sa ma intorc din drum ca mi-am uitat ceva. Am tot timpul impresia ca imi lipseste ceva. de cele mai multe ori, imi lipseste ratiunea. Ma impiedic de cele mai mici obstacole in viata. Cad des si cad in gol mult. Ma pierd foarte repede(desi uneori asta e bine) fara sa mai stiu de mine. Ma gasesc doar in situatii care imi par imposibil de trecut. Ma trezesc ascultand muzica pe care nu as asculta-o in mod normal...ma trezesc ca vorbesc fara a gandi. Ma trezesc dimineata gandindu-ma departe si totusi nu vad ca putin mai in fatza am un ditai haul. Astazi ...astazi ...a plouat si astazi a nins.
dar maine..maine este o alta zi.

joi, 5 noiembrie 2009

05/11/09

Se presupune ca ar trebui sa ma pregatesc pentru un test maine. Dar am o durere de cap ingrozitoare...si un ceai care miroase asa bine si se potriveste mult prea bine cu o patura calduroasa si perne pufoase decat cu un caiet/carte si un pix langa....
Si totusi ar trebui sa invatz ceva...dar e mult prea frumoasa melodia de pe fundal ca sa stric decorul cu altceva;)) : Secrets- One Republic.
Mai lucrez putin la vointza....